“Magična zima” na belgrade fashion week-u

A
A

“Magična zima” na belgrade fashion week-u

Sinoćna  revija brenda Inverno Caldo koja je prikazana u okviru jubilarnog 40. Belgrade Fashion Week-a, osim fantastičnih modela bundi i aksesoara od krzna i kože, nesvakidašnje scenografije i uverljive imitacije snega na modnoj pisti, obeležena je i velikim brojem poznatih posetilaca koji su uživali u predstavljanju najnovije kolekcije.

Pokrenut sa vizijom da krzno bude „luksuz koji sebi možete priuštiti“, brend „Inverno Caldo“ u rekordnom roku uspeo je da vrati bunde na modni pijedestal. Postavši lider na tržištu Balkana, ovaj prestižni brend danas je sinonim za vrhunski dizajn, izradu i kvalitet krzna i kože.

U novoj kolekciji pod nazivom „Magic Winter“ za jesen/zimu 2016/17. nastavlja se sa pomeranjem granica na svim poljima tako da je Beograd, pre Pariza, Londona i Njujorka video dizajnerske modele od prvoklasnih krzna rakuna i lisice i jagnjeće kože po kojima su već postali prepoznatljivi. Po prvi put na ovim prostorima „Inverno Caldo“ predstavio je i ekskluzivnu liniju bundi i aksesoara od nerca.

Reviji su pristvovale brojne ličnosti iz javnog života, a neke od njih su Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem, Ivon Jafali, Aleksandra Prijović, Neda Arnerić, Maja Odažkijevska, Ilda Šaulić, Suzana Mančić i drugi.

Izvor: Style.rs

YOU MAY ALSO LIKE

Inverno Caldo Ekskluzivne Bunde
Main Menu x
X