„Inverno Caldo“ je brend osnovan sa jednom misijom  – da vrati krzno na pijedestal modne industrije, i sa jednom vizijom – da učini to tako da ono bude dostupan luksuz.

Sa ponosom možemo da kažemo da nam je trebalo manje od godinu dana da ostvarimo oba zadata cilja, dve godine da postanemo lider na modnoj sceni Balkana a tri da proširimo svoju misiju na zemlje EU i ostatak sveta.

Samo nekoliko meseci od otvaranja naše prve radnje, postali smo priznati kao vodeći brend za predmete od krzna u svim bitnim kategorijama – dizajn, vrhunski materijali i izrada, ali i kao najbolji kada je odnos cena-kvalitet u pitanju. Zahvaljujući tome postali smo lider na tržištu Srbije u svojoj delatnosti, stavivši nas tako ispred domaćih i stranih brendova koji su bili tu decenijama pre nas.

„Inverno Caldo“ je od osnivanja do danas postao i ostao prvi izbor kupaca, poznatih ličnosti, VIP klijentele, modnih blogera i urednika mode u svim uticajnim magazinima. Naša prva revija održana na jubilarnom 40. Beogradskom „Fashion Week-u“ 2. Novembra 2016. u hotelu „Metropol Palace“ i okupila je brojne ljubitelje mode i zabeležila nezapamćeno interesovanje poznatih ličnosti i medija u Srbiji i regionu.

Era informacija u kojoj živimo učinila nas je poznatima ne samo u zemlj i nego i u inostranstvu. Zahtevi za slanje i online kupovinu se povećavaju na dnevnom nivou, a postoje i brojni slučajevi da su klijenti iz regiona doputovali u Beograd na dan samo da bi kupili neke od proizvoda iz našeg asortimana. To nam je postavilo novu misiju – učiniti našeproizvode dostupnima ne samo ljudima u Srbiji, već i svima koji žive u okruženju i na kraju i potencijalnim klijentima širom sveta. U ovom trenutku za svoje verne klijente u Srbiji vršimo dostavu na kućnu adresu a namera nam je da u periodu pred nama ovo postane standard za ceo svet.

„Inverno Caldo“ bunde su napravljene od prvoklasnog nerca,cobela, činčile, lisice, astragana i najfinije  jagnjeće kože i krzna, sa detaljima od kože pitona sašivene sa najvećom preciznošću i pažnjom za detalje, i dizajnirane tako da zadovoljenaj istančaniji ukus ljubitelja mode. U želji da zadovoljimo sve ukuse, od sezone 2017/18. dizajnirali smo i kolekciju od kašmira koja je odmah pronašla put do srca klijenata. Od sezone 2018/19.u našem asortimanu prodaje nalaze se kožne jakne i kožna obuća. Zato verujemo da možemo doneti novu vrednost na svako od tržišta sveta, a trenutno smo u fazi širenja kompanije koje nas ka tome i vodi.

Osim naše nove „flagship“ radnje u TC BIG u Beogradu koja je na samom otvaranju okupila ogroman broj klijenata i medija, u oktobru 2018. godine otvorena je  i naša radnja u strogom centru Beča, distriktu u kome se nalaze radnje najpoznatijih svetskih modnih brendova, dok je u novembru 2018. god otvoreno i ekskluzivno prodajno mesto u Novom Sadu, u TC Promenada.

Inverno Caldo Ekskluzivne Bunde
Main Menu x
X