TC BIG FASHION | Višnjička 84 | Beograd

O nama

„Inverno Caldo“ je brend osnovan sa jednom misijom  – da vrati krzno na pijedestal modne industrije, i sa jednom vizijom – da učini to tako da ono bude dostupan luksuz.

Sa ponosom možemo da kažemo da nam je trebalo manje od godinu dana da ostvarimo oba zadata cilja, dve godine da postanemo lider na modnoj sceni Balkana a tri da proširimo svoju misiju na zemlje EU i ostatak sveta.

Samo nekoliko meseci od otvaranja naše prve radnje, postali smo priznati kao vodeći brend za predmete od krzna u svim bitnim kategorijama – dizajn, vrhunski materijali i izrada, ali i kao najbolji kada je odnos cena-kvalitet u pitanju. Zahvaljujući tome postali smo lider na tržištu Srbije u svojoj delatnosti, stavivši nas tako ispred domaćih i stranih brendova koji su bili tu decenijama pre nas.

„Inverno Caldo“ je od osnivanja do danas postao i ostao prvi izbor kupaca, poznatih ličnosti, VIP klijentele, modnih blogera i urednika mode u svim uticajnim magazinima. Naša prva revija održana na jubilarnom 40. Beogradskom „Fashion Week-u“ 2. Novembra 2016. u hotelu „Metropol Palace“ i okupila je brojne ljubitelje mode i zabeležila nezapamćeno interesovanje poznatih ličnosti i medija u Srbiji i regionu.

Era informacija u kojoj živimo učinila nas je poznatima ne samo u zemlji nego i u inostranstvu. Zahtevi za slanje i online kupovinu se povećavaju na dnevnom nivou, a postoje i brojni slučajevi da su klijenti iz regiona doputovali u Beograd na dan samo da bi kupili našu bundu. To nam je postavilo novu misiju – učiniti naše proizvode dostupnima ne samo ljudima u Srbiji, već i svima koji žive u okruženju i na kraju i potencijalnim klijentima širom sveta. U ovom trenutku za voje vrene klijente vršimo dostavu na kućnu adresu a namera nam je da u periodu pred nama ovo postane standard za ceo svet.

„Inverno Caldo“ bunde su napravljene od prvoklasnog nerca, lisice, astragana i najfinije  jagnjeće kože i krzna, sa detaljima od kože pitona sašivene sa najvećom preciznošću i pažnjom za detalje, i dizajnirane tako da zadovolje najistančaniji ukus ljubitelja mode. U želji da zadovoljimo sve ukuse, od sezone 2017/18. dizajnirali smo i kolekciju od kašmira koja je odmah pronašla put do srca klijenata. Zato verujemo da možemo doneti novu vrednost na svako od tržišta sveta, a trenutno smo u fazi širenja kompanije koje nas ka tome i vodi.

Osim naše nove „flagship“ radnje u TC Big u Beogradu koja je na samom otvaranju okupila ogroman broj klijenata i medija, ovih dana biće otvorena i naša radnja u strogom centru Beča, distriktu u kome se nalaze radnje najpoznatijih svetskih modnih brendova, a tokom jeseni otvorićemo i ekskluzivno prodajno mesto u Novom Sadu, u TC Promenada.

Naravno, ne zaustavljamo se na ovome i već planiramo dalju ekspanziju na svetsko tržište gde ćemo nastaviti da širimo svoju misiju i učinimo svima krzno luksuzom koji sebi mogu priuštiti.

Naša prodajna mesta

Uspešno poslovanje u XXI veku osim dobre poslovne strukture, biznis plana realizacije željenih vizija i ciljeva, i održavanja jedinstvenog brenda na tržištu van granica Balkana, podrazumeva ozbiljno bavljenje uređenjem svih poslovnih jedinica kojima raspolaže brend Inverno Caldo.

Metafizički biznis sistemi neizbežni su u realizaciji visoko postavljenih ciljeva koji omogućavaju kontinuirano uspešno poslovanje u ovom veku. Zahtevi današnjeg tržišta se poštuju ali uvek treba ići korak napred.