ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Informacije o kupcima su dostupne samo zaposlenima u skladu sa GDPR zakonima. Sve informacije se tretiraju sa poštovanjem i neće se deliti u bilo kom obliku sa trećim licima. U ime INVERNO CALDO DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni INVERNO CALDO DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaposleni u INVERNO CALDO doo i zaposleni koji učestvuju u održavanju i obezbeđivanju normalnog funkcionisanja naše veb stranice nemaju pristup brojevima kreditnih kartica i informacijama.

Ova Politika privatnosti opisuje kako se vaši lični podaci prikupljaju, koriste i dele kada posetite ili izvršite kupovinu na invernocaldo.com.

Lični podaci koje prikupljamo

Kada posetite Veb lokaciju, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem veb pregledaču, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Pored toga, dok pregledate Veb lokaciju, prikupljamo informacije o pojedinačnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledavate, koje veb lokacije ili termini za pretragu su Vas uputili na Sajt i informacije o tome kako komunicirate sa Veb lokacijom. Ove automatski prikupljene informacije nazivamo „Informacije o uređaju“.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Informacije o uređaju prikupljamo koristeći sledeće tehnologije:

– „Kolačići“ su datoteke podataka koje se stavljaju na vaš uređaj ili računar i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i načinu onemogućavanja kolačića posetite http://www.allaboutcookies.org.

– „Datoteke evidencije“ prate radnje koje se dešavaju na Veb lokaciji i prikupljaju podatke, uključujući vašu IP adresu, tip pregledača, dobavljača Internet usluga, stranice za upućivanje / izlazak i datum / vreme.

– „Veb svetionici“, „oznake“ i „pikseli“ su elektronske datoteke koje se koriste za beleženje informacija o načinu pregledavanja Veb lokacije.

-Facebook Piksel, Google Analitics

Pored toga, kada kupujete ili pokušavate da izvršite kupovinu putem Veb lokacije, od vas prikupljamo određene podatke, uključujući vaše ime, adresu za obračun, adresu za isporuku, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih i debitnih kartica, podatke o PaiPal-u), adresu e-pošte, i broj telefona. Ove informacije nazivamo „Informacije o porudžbini“.

Kada u ovoj politici privatnosti govorimo o „ličnim podacima“, govorimo i o informacijama o uređaju i o informacijama o porudžbini.

Kako koristimo vaše lične podatke?

Informacije o porudžbinama koje obično prikupljamo koristimo za ispunjavanje bilo kojih porudžbina poslatih putem Veb lokacije (uključujući obradu podataka o plaćanju, organizovanje isporuke i obezbeđivanje računa i / ili potvrda porudžbine). Pored toga, ove informacije o porudžbini koristimo za:

– Komunicirajte sa vama;

– Zaštitite naše narudžbine za potencijalni rizik ili prevaru; i

– Kada ste u skladu sa preferencama koje ste podelili sa nama, pružite vam informacije ili oglašavanje u vezi sa našim proizvodima ili uslugama.

Informacije o uređaju koje prikupljamo koristimo kako bi nam pomogli da utvrdimo potencijalne rizike i prevare (posebno vašu IP adresu), i opštije da bismo poboljšali i optimizovali našu veb lokaciju (na primer, generišući analitiku o tome kako naši kupci pregledavaju i komuniciraju sa Veb lokaciji i za procenu uspeha naših marketinških i reklamnih kampanja).

Deljenje vaših ličnih podataka

Vaše lične podatke delimo sa trećim licima kako bi nam pomogli da koristimo vaše lične podatke, kao što je gore opisano. Na primer, koristimo woocommerce platformu za funkcionisanje naše internet prodavnice – više o tome kako Woocommerce koristi vaše lične podatke možete pročitati ovde: https://woocommerce.com/privacy%20policy/

Konačno, takođe možemo deliti vaše lične podatke u skladu sa važećim zakonima i propisima, odgovoriti na sudski poziv, nalog za pretres ili drugi zakoniti zahtev za informacijama koje primamo ili na drugi način zaštititi svoja prava.

Bihevioralno oglašavanje

Kao što je gore opisano, vaše lične podatke koristimo da bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje verujemo da bi vas mogle zanimati. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcioniše, možete da posetite obrazovnu stranicu Netvork Advertising Initiative („NAI“) na http://www.netvorkadvertising.org/understanding-online-advertising/hov-does-it-vork.

Možete onemogućiti ciljano oglašavanje pomoću donjih veza:

-Facebook: https:// www.facebook.com/settings/?tab=ads

– Google: https:// www.google.com/settings/ads/anonimous

– Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Pored toga, možete da onemogućite neke od ovih usluga tako što ćete posetiti portal za odbijanje Saveza za digitalno oglašavanje na: http://optout.aboutads.info/.

Imajte na umu da ne menjamo prakse prikupljanja podataka i upotrebe naše veb lokacije kada iz vašeg pregledača vidimo signal Ne prati.

Vaša prava

Ako ste stanovnik evropske unije, imate pravo da pristupite ličnim podacima koje imamo o vama i da zatražimo da vaši lični podaci budu ispravljeni, ažurirani ili izbrisani. Ako želite da iskoristite ovo pravo, kontaktirajte nas putem kontakt podataka u nastavku.

Pored toga, ako ste evropski stanovnik, primećujemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primer, ako naručujete putem Veb lokacije) ili na drugi način da bismo ostvarili naše legitimne poslovne interese navedene gore. Pored toga, imajte na umu da će se vaši podaci prenositi van Evrope, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

Usvajanje podataka

Kada izvršite narudžbinu putem Veb lokacije, mi ćemo čuvati vaše podatke o porudžbini u našoj evidenciji, osim ako i dok ne zatražite da te podatke izbrišemo.

Promene

Ovu politiku privatnosti možemo povremeno ažurirati kako bismo odražavali, na primer, promene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

Maloletnici

Sajt nije namenjen osobama mlađim od 18 godina.

KONTAKT:

INVERNO CALDO DOO
Beograd, Višnjička 84, lokal 027
MB:21135135
PB:109162819
Šifra delatnosti: 4642 – Trgovina na veliko obućom i odećom
Br.računa: 160-441806-66
[email protected]
www.invernocaldo.rs
+381 60 66 22 844