Zvezde vole krzno

Posted by in Uncategorized @sr on October 4, 2018 Comments off

Nakon više od decenije tokom kojih je krzno bilo zapostavljeno na modnoj sceni, Inverno Caldo je u samo jednoj večeri uspeo ono što je delovalo kao nemoguće – vratio je bunde na modni pijedestal i to uz prisustvo rekodnog broja poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života.

Spektakularna revija održana u sredu uveče u najluksuznijem prestoničkom hotelu Metropol Palaceokupila je dosad nezapamćen broj predstavnika elite a među prvima došla je Anastasija Ražnatović, koja je inače i zaštitno lice ovog prestižnog brenda. Ogromnu pažnju izazvao je i dolazak folk zvezde Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića, a pevačica je blistala u modelu bunde iz nove kolekcije za jesen/zimu 2016/17. potvrdivši još jednom da je veliki fan popularnog brenda. Da Seka ne bude jedina mama u krznu postarala se Ilda Šaulić u unikatnom prsluku, kojoj je ovo bio prvi dolazak na jedan javni događaj otkako je u septembru rodila ćerkicu Emu.

Osim prikazivanja novih modela, na reviji se desila još jedna premijera koja je izazvala velike reakcije – prvo pojavljivanje Nede Arnerić na javnom događaju nakon više od godinu dana. Glumačka diva nije skidala osmeh sa lica na događaju pokazujući takod a su svi problemi iz prošlosti daleko iza nje. Osim Arnerićeve, reviji su prisustvovale još dve legendarne glumice – Jelica Sretenović i Zlata Numanagić pokazujući da je interesovanje za bunde najpoznatijeg brenda na Balkanu jednako među svim generacijama, pošto je tik uz njih na reviji sedela jedna od najvećih mladih pevačkih zvezda Aleksandra Prijović.

Čitava revija bila je zamišljena kao zimska čarolija dopunjena efektima poput snega na pisti i veštačkog snega koji je padau u svečanoj Sali hotela a reviju je zatvorila i otvorila Mina Milutinović, srpski top model kojoj je ovo posle pista u Milanu, Njujorku, Londonu prvo pojavljivanje posle nekoliko godina na reviji u Beogradu. Zimsku magiju, kako je inače i ime nove kolekcije, iz prvih redova pratili su i Simon De Karić sa suprugom Tamarom, Maja Odžaklijevska, Marina Tadić, Tamara Paunović, Ines Jevrosimović, Suzana Mančić, Zorana Šulc, Ivon Jafali, Miss Srbije Anđelija Rogić sa timom Miss Yu i mnogi drugi predstavnici javnog života a kakva je njihova reakcija, najbolje svedoče ovacije na kraju revije za koju se, očigledno sa razlogom, tražila karta više.

 

Izvor: www.hellomagazin.rs